Se še spomnite manekenke Nine Gazibare? Zdaj si na obrazu želi tega lepotnega popravka!

1. 5. 2023
Deli
Nina Gazibara (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Uspešna manekenka Nina Gazibara ne skriva, da se je tudi ona morala soočiti z gubicami in da bi danes na obrazu že rada kakšno stvar popravila.

Nekdaj sila uspešna manekenka Nina Gazibara je vse do danes ohranila manekensko postavo in se v vseh teh letih ni kaj veliko spremenila. Zdi se, da se leta niso kaj preveč dotaknila njene postave, kakor tudi ne njenega obraza, saj je bolj ali manj ves čas videti prelestno lepa.

A kljub temu je nedavno za revijo Lady povedala, da tudi ona razmišlja o tem, da bi kaj popravila na svojem obrazu. Povedala je, da jo zelo mika, da bi si popravila veke, ki z leti seveda nekoliko gravitirajo, a verjetno se boste strinjali, da ni nič kaj tako kritičnega, da bi bilo videti moteče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Kakorkoli že, Nina se bo na koncu seveda odločila sama, a nam je tudi zdaj zelo všeč in menimo, da je takšna kot je, povsem popolna.

Preberite še: Super par: Indira mora zaradi kilogramov zagovarjati tudi svojega Matica, tole mu očitajo!

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!