Se še spomnite masaže prsi Saše Lendero? Tukaj so podrobnosti, za kaj gre

Se še spomnite masaže prsi Saše Lendero? Tukaj so podrobnosti, za kaj gre (foto: Arhiv) Arhiv
24. 1. 2023

V teh dneh še vedno močno odmeva ločitev pevke Saše Lendero, ki je mnoge močno presenetila. Mnogi pa so bili že pred leti navdušeni tudi nad bujnim oprsjem lepe Saše, ki si ga je pridobila s posebnimi masažami. Se še spomnite podrobnosti?

Pred leti je pevka Saša Lendero razkrila razlog za svojo nenadno spremembo velikosti oprsja. "Ne gre za lepotno operacijo,” je zatrdila, “izvajam posebno vajo." Za revijo Nova je takrat sicer pokazala gibe, ki naj bi bili del vadbe, ki vpliva na velikost prsi, a vsega ni želela povedati.

Nekateri so prepričani, da na naraven način oprsja ni mogoče povečati, ter da je rezultat pevkine spremembe kirurška povečava, drugi pa so postali izjemno radovedni.

Resnica je, da je na popolnoma naraven način vsekakor mogoče povečati prsi, in sicer s staro taoistično vajo, imenovano jelen. Vajo mnoge ženske imenujejo kar ‘čudežni vrelec mladosti’, boljša naj bi bila kot vsaka draga krema za obraz; v zgodovini pa so jo izvajale številne znane ženske, med njimi tudi Kleopatra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

No, vse se zdi, da je Saši vaja še kako dobro pomagala, saj je njen dekolte še dan danes zares lep, kljub temu, da bo poleti praznovala svoj 50. rojstni dan.

Vsekakor je še vedno prava lepotica in vse se zdi, da je masaža pri Saši zares odlično delovala.

Preberite še: Saša Lendero iskreno: "Odnos je bil uničevalen, ponižujoč, slab v vseh pogledih, več kot osem let nisem mogla iz njega."