Se še spomnite poroke Darje Gajšek? Tako lepa je bila njena obleka, kar žarela je!

Se še spomnite poroke Darje Gajšek? Tako lepa je bila njena obleka, kar žarela je! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
2. 3. 2022

Do oltarja se je s svojim srčnim izbrancem sprehodila leta 2018, a spomin na lep dogodek je ostal zapisan za vedno.

Pevka in voditeljica Darja Gajšek nadvse uživa v svojem družinskem življenju s soprogom Alenom Jankovićem in njuno prikupno hčerkico Emo, ki bo letos avgusta upihnila peto svečko na rojstnodnevni torti.

Preberite še: Prvi pust vnučka Rosvite Pesek, poglejte si, kako prisrčen je bil malček v družbi svoje mamice!

Poroka Darje in Alena pa je številnim njenim oboževalcem ostala v spominu, saj je Darja bila izjemno lepa nevesta. Tudi sama se rada spomni svoje poroke, ki je bila res sanjska, in občasno objavi kakšen lep spomin na Instagramu, mi pa smo jih izbrskali za vas.

Njena poroka ni bila velika, saj je njej in Alenu bilo bolj pomembno to, da sta imela ob sebi ljudi, ki jih imata rada - povabila sta okrog 90 svatov, družinskih članov, prijateljev in sodelavcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)

Prelepo nevesto je do oltarja pospremil njen oče, na katerega je izjemno ponosna, saj ji je vedno stal ob strani in ji pomagal s svojim znanjem in življenjskimi izkušnjami. Darja se je ob njegovem 60. rojstnem dnevu spomnila na ganljiv utrinek z njene poroke in ga tudi delila s svojimi oboževalci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)