Se še spomnite take Jane Morelj? Nam se je vtisnila v spomin, TU pa je razlog za to!

22. 12. 2022
Deli
Se še spomnite take Jane Morelj? Nam se je vtisnila v spomin, TU pa je razlog za to! (foto: Arhiv)
Arhiv

Ah, res je bila prava paša za oči ... Če smo iskreni, je takšna vedno, a nekatere kombinacije se pač vtisnejo v spomin.

Priljubljena radijka in vremenarka Jana Morelj se je s svojo prisrčnostjo in odkritosrčnim načinom nastopa vtisnila v srca številnih poslušalcev Radia 1 in gledalcev POP TV-ja. Ima naporen ritem dela, ki ga uspešno krmari že vrsto let, ob tem pa poskrbi, da je vedno, ko se pojavi v javnosti, urejena kot iz škatlice.

Preberite še: Denis Avdić odkrito o tem, kaj se mu je zgodilo, da je končal na urgenci, ni mu bilo niti malo lahko

Njen slog občudujejo številne dame, ki pozorno spremljajo, kakšni so Janini stajlingi. Že pred časom pa se je odločila za modno kombinacijo, ki se je številnim utisnila v spomin. Gre za večne kose, ki veljajo za klasiko, a na njej ne delujejo niti malo dolgočasno. Gre za hlače z visokim pasom, ki dodatno poudarijo Janino vitko postavo, in top z naramnicami z zanimivim izrezom.

Mogoče vas zanima: Blaža vprašali s koliko dekleti je spal v šovu in tukaj je odgovor!

Zraven je obula elegantne salonarje, ki zaokrožijo celoten vtis. V tej opravi je videti sproščeno in sveže - tudi zaradi različnih odtenkov zelene barve njenih oblačil. Pokazala je, da je glavna "zvijača" prav v odtenkih - ta kombinacija ne deluje niti malo dolgočasno in je kot nalašč za dekleta in ženske, ki imajo temne lase. Zato le pogumno: pobrskajte za podobnimi kosi, zagotovo boste pustile dober vtis, kjer koli se pojavite. Tako kot Jana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)