Se še spomnite take Tanje Ribič? Videti je naravnost kraljevsko!

Se še spomnite take Tanje Ribič? Videti je naravnost kraljevsko! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
9. 6. 2021

Soprog naše priljubljene igralke je pred kratkim praznoval rojstni dan.

Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro na slovenski medijski sceni veljata za trden par, ki je uspešno prestal marsikatero življenjsko preizkušnjo. Imata dva otroka, hčerki Zalo in Elo, Branko pa ima iz prejšnje zveze še sina Filipa. Vsi se odlično razumejo in so zelo povezani.

To dokazuje tudi prizor, s katerim je Tanja obeležila rojstni dan svojega moža. Na družbenem omrežju je objavila lepo fotografijo, na kateri sta oba - gre za sliko, ki je pred leti nastala na rdeči preprogi na filmskem festivalu v Cannesu, ki sta se ga udeležila. Ob njej je v angleščini zapisala: "Veliko poti sva že prehodila skupaj. Vse najboljše, ljubljeni."

Oba sta na tej fotografiji res videti zvezdniško - Branko v klasičnem črnem smokingu in Tanja v prečudoviti obleki zlate barve, ki lepo poudari njeno polt in oči. Sledilci so bili navdušeni, saj je res videti kot diva. S to objavo je spomnila na čase pred pandemijo, ko so bili taki in drugačni festivali stalnica in jih marsikdo že pošteno pogreša, zagotovo tudi Tanja in Branko. Upajmo, da bodo spet kmalu na sporedu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)