Se še spomnite Tamare Korošec in njene zgodbe z Renatom? No, zdaj se je čisto razhudila, razlog pa je res hud

20. 1. 2023
Deli
Se še spomnite Tamare Korošec in njene zgodbe z Renatom? No, zdaj se je čisto razhudila, razlog pa je res hud (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Številni gledalci so jo spremljali v šovu Ljubezen po domače, takrat se je tudi začela njena zgodba z Renatom Lužarjem, a pozneje sta se razšla.

Tamara Korošec se v javnosti v zadnjem času ne pojavlja, a zdaj se je zgodilo nekaj, kar jo je najprej prestrašilo - potem pa še razjezilo. Njen oče je namreč doživel nesrečo na delu, sama pa je na svojem Facebooku napisala, kaj si misli o vsem skupaj.

In kaj se je zgodilo? Tamarin oče je bil na delu. V jutranjih urah se je med čiščenjem snega na Pohorju zgodila nesreča, v kateri je bil udeležen tudi on.

Tamara Korošec je svojim Facebook prijateljem sporočila, da je šlo za njenega očeta: "Rada bi samo povedala, da danes je bil to moj ati, jutri je lahko pa tvoj….kajne? Tega se zavedamo samo tisti, ki imamo atije (strice, dedije, soproge) kokarkoli, ki dela v taksni sluzbi, sluzbi soferja. Zato me zelo jezijo ljudje, ki ne razumejo v kakih težkih pogojih oni delajo, da se lahko v lahkih pogojih mi peljemo v sluzbo. Za en navadn drek plače izpostavljeni takšni nevarnosti. Fuj direktor cestnega podjetja, kdorkoli že si, sram te bodi samo to bom rekla!"

Res drži dejstvo, da nesreča nikoli ne počiva. Tamari in njenem očetu v našem uredništvu želimo vse dobro in upamo, da je z gospodom vse v redu.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel