Se še spomnite te lepe plavolaske, ki je bila leta ob Ladu Bizovičarju? Mi smo izbrskali kje je danes in kaj dela

Se še spomnite te lepe plavolaske, ki je bila leta ob Ladu Bizovičarju? Mi smo izbrskali kje je danes in kaj dela (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
5. 11. 2020

Bila je zelo uspešen televizijski obraz, preizkusila se je tudi kot pevka, zdaj pa počne nekaj povsem drugega.

Gledalci so si jo zelo dobro zapomnili v vlogi simpatične sovoditeljice v nekoč izjemno priljubljeni oddaji Tistega lepega popoldne, kjer je s svojimi domislicami uspešno "kontrirala" vedno nabritemu in navihanemu Ladu Bizovičarju.

S svojo podobo je pomagala krojiti modne trende, saj je bila vedno izjemno lepo urejena. No, po uspehu, ki ga je dosegla, se je bolj posvetila družinskemu življenju, danes je Anja Križnik Tomažin mamica trem hčerkam - Lori, Lilu in Sofie.

Velja za osebo, ki je temeljita pri svojem delu - po zavidanja vredni televizijski karieri se je lotila še šolanja dodatnega in si pridobila naziv executive coach. Tako se je lahko posvetila svoji življenjski strasti - ljudem pomaga izvleči iz sebe tisto najboljše.

Očitno pa se v zadnjem času navdušuje nad kitesurfingom, če sodimo po objavah na njenem Instagram profilu. No, eno je gotovo: Anja je še vedno videti zelo mladostno in res ji nihče ne bi pripisal, da je mamica trem punčkam, ki uspešno usklajuje zasebno in poslovno življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wuhuuuuuu, kitesurfing strapless 👍🌊🏄‍♀️🌊👍

A post shared by Anja Križnik Tomažin - AKT (@anja_kriznik_tomazin) on