Se še spomnite te lepotice iz Sanjskega moškega? Nadela si je bikini in navdušila s svojimi oblinami!

Se še spomnite te lepotice iz Sanjskega moškega? Nadela si je bikini in navdušila s svojimi oblinami! (foto: POP TV) POP TV
6. 8. 2021

Čeprav je šova konec, lepotice, ki so skušale osvojiti srce Gregorja Čeglaja, še vedno vzbujajo pozornost javnosti, kjer koli se pojavijo.

Gledalci šova Sanjski moški so si simpatično Prekmurko Kajo Casar še kako zapomnili. Prišla je do polfinala, a se Gregor ni odločil za njo, tako da je šov zapustila. Postavna mladenka pa tega ni vzela kot poraz, temveč se je pogumno podala na svojo pot.

Tako zdaj razveseljuje številne sledilce z objavami na družbenih omrežjih, ti pa se najbolj razveselijo dejstva, da rada pokaže svojo čvrsto in izklesano postavo. Tokrat jih je navdušila s fotografijo, na kateri je v belih mini kopalkah, ki njeni zagoreli polti še kako pristojijo. Njen trebušček je brez trohice maščobe, krasi jo širok nasmeh, ki dovolj zgovorno priča o tem, da je s seboj nadvse zadovoljna.

Postavna Kaja res ni od muh - je nogometna sodnica, pa tudi sama je zaprisežena športnica. Postala je prava vplivnica, saj ji na družbenih omrežjih sledi ogromno ljudi. Nobenega dvoma ni, da bo še naprej uspešna pri svojih dejavnostih, saj je znana po vztrajnosti, delavnosti in pogumu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)