Se še spomnite te poroke? Poglejte si, kako čudovita nevesta je bila Rebeka Dremelj!

Se še spomnite te poroke? Poglejte si, kako čudovita nevesta je bila Rebeka Dremelj! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
14. 5. 2021

Od njene poroke je preteklo že nekaj časa, s soprogom Sandijem sta še vedno nadvse atraktiven in usklajen par.

Ko je leta 2011 Rebeka Dremelj pripravljala poroko, so vsi komaj čakali, da vidijo, kakšna nevesta bo. Poročila sta se na dan državnosti v atriju na Gradu Otočec, za ta korak pa sta se odločila po 13 letih zveze.

Slovenska javnost je takrat komaj čakala, da vidi, kakšno obleko bo nosila nevesta, zato ne čudi dejstvo, da so fotografije s poroke leta požele veliko pozornosti. Že pred časom jih je Rebeka objavila na svojem Instagram profilu, in sicer ob obletnici nepozabnega dogodka.

Rebeka, uspešna pevka in podjetnica, je zdaj predana mamica, z njenim Sandijem pa sta še vedno videti tako zaljubljena, kot sta bila na poročni dan. Očitno je, da sta drug v drugemu našla sorodno dušo in da sta skupaj kos vsem življenjskim preizkušnjam, ki jih v teh letih ni bilo malo. 

Številnim ljudem s svojim načinom življenja predstavljata navdih in zgled hkrati, saj vsi dobro vemo, da tak odnos, kot ga imata onadva, ni samoumeven. Na njem je treba delati in se truditi vsak dan, z vzajemnim spoštovanjem in posluhom, kar ta zakonca še kako dobro vesta. Ob pogledu na sliko, ki je nastala pred desetletjem, pa lahko samo ugotovimo, da se nista kaj veliko spremenila - oba sta še vedno mladostna, vitalna in polna energije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Priporočamo