Se spomnite Ane Tavčar Pirkovič z drugačno barvo las? Poglejte si, kako lepo ji pristoji!

Se spomnite Ane Tavčar Pirkovič z drugačno barvo las? Poglejte si, kako lepo ji pristoji! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
2. 3. 2021

Postavno voditeljico krasijo dolgi, rahlo valoviti in svetli lasje, ki so ji resnično lahko v ponos.

Vajeni smo, da je vedno elegantno urejena - od glave do pete, in marsikateri gledalec ali gledalka občuduje njene dolge in lepe lase. A tokrat je Ana Tavčar Pirkovič presenetila z nekoliko drugačno pričesko in s temnejšimi prameni.

Objavila je fotografijo, na kateri je v tirkizni obleki, ob njej pa je zapisala misel v hrvaškem jeziku: "Lepota mladosti je v tem, da o življenju nima ideje temveč iluzijo, in da je moč krvi v nadmoči nad resničnostjo." Gre za starejšo sliko, ki je med njenimi sledilci požela veliko navdušenja.

Ti so pohvalili Anin videz, obleko in pričesko. Čeprav je fotografija nastala že pred časom, je priljubljena voditeljica na njej taka, kot je danes (z izjemo barve las).  Njena koža je gladka in napeta, postava pa čvrsta in vitka. Zato ni nič čudnega, da vedno pritegne pozornost gledalcev, tako z videzom kot z načinom vodenja oddaje, saj je vedno elegantna in uglajena - tako kot na tej sliki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)