Po Mateju Perišu zdaj izginila še zmagovalka Big Brotherja. Jo bodo prav tako našli v reki?

Po Mateju Perišu zdaj izginila še zmagovalka Big Brotherja. Jo bodo prav tako našli v reki? (foto: Goran Srdanov/Nova.rs/MUP Hrvatska) Goran Srdanov/Nova.rs/MUP Hrvatska
23. 5. 2022

Vse se zdi, da se na Hrvaškem odvija nov primer, ki na las spominja na zgodbo o Mateju Perišu, ki so ga nedavno našli v reki Donavi v Beogradu. Zdaj je izginila še Marijana Seifert, ki je nekoč zmagala v regionalni različici Big Brotherja.

Zmagovalka regionalne različice Big Brotherja Marijana Seifert je 27. aprila izginila neznano kam. Ko je odšla iz svojega zagrebškega doma, se je za njo izgubila vsaka sled. Na Mostu mladosti v Zagrebu so nedolgo zatem, ko so jo svojci začeli pogrešati, našli nekaj njenih osebnih stvari, vse do danes pa o njej ni nobenih oprijemljivih informacij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTL Show (@rtl.show)

Njena sestra Maja Kovačević je nedavno v pogovoru za Kurir dejala, da je njena družina povsem zlomljena, na žalost pa ni nobenih novih informacij v zvezi z njenim izginotjem. "Nihče nič ne ve, še vedno se jo išče in pregleduje reko, ker so bile tam najdene njene osebne stvari," je skoraj v joku povedala novinarjem.

"Zgodba se spremlja na Hrvaškem, cela družina čaka na nove informacije, tudi če bi jo našli tako, kot so našli Mateja, samo da bi končno vedeli, kaj se je zgodilo. Težko o tem sploh govorim. Naš trenutni zaključek je, da se ji je verjetno zgodilo nekaj podobnega, kot je doživel Matej," je skrušena nadaljevala.

Vse skupaj je seveda najbolj težko za Marijanine starše, ki so ob vsem tem povsem na tleh. "Starši so v katastrofalnem stanju, cela družina je povsem zlomljena. Najbolj grozna je ta negotovost, ko ne veš, kaj se je zgodilo in kje sploh je Marijana," je še dodala in povedala, da se počuti tako zelo zlomljeno, da niti ne ve, kaj bi ob vsem tem rekla, želi si le, da bi se primer rešil in da bi že končno vedeli, kaj se je zgodilo.