Se Nino Ošlak podaja med vlogarje?

Se Nino Ošlak podaja med vlogarje? (foto: Osebni album) Osebni album
25. 9. 2019

Glasbenik Nino Ošlak, ki bo 1. oktobra izdal nov album, hkrati pa bo ob tej priložnosti v Sputniku pripravil promocijski koncert, naj bi se, tako se namreč govori, podal med vlogarje, ki jih je na našem trgu čedalje več.

Ker smo želeli priti govoricam do dna, smo se obrnili na vsestransko nadarjenega gklasbenika, ki nam je vse skupaj komentiral: "Ne, ne, brez skrbi, ne grem me vlogerje. (smeh) Sem imel pa željo, da bi nastajanje moje nove, že 3. plošče, dokumentirali tudi z videom. Večkrat ljudje sprašujejo kako nastajajo pesmi, kako snemamo ... to so stvari, ki marsikoga še vedno zanimajo, pa sem se odločil, da pokažem malo zakulisja. Tako sem k sodelovanju povabil Cool fotra, ki mi je pomagal pri mojem prvem vlogu. In brez skrbi, to je bil res enkraten izlet v te vode. Imamo v Sloveniji veliko dobrih ustvarjalcev, jaz raje ostajam zvest glasbi."

In o čem govori prvi, a verjetno ne zadnji vlog? "V vlogu sem želel ljudem na hitro prikazati proces ustvarjanja plošče v studiu. Seveda to še zdaleč ni vse, ampak, nekaj pa je, tako za vtis. Sicer pa se te dni že zelo veselim 1. 10., ko bom v ljubljanskem Sputniku predstavil in izdal svojo novo ploščo. Naslov je dobila po eni od mojih zadnjih velikih radijskih uspešnic - Nekaj je na tebi," je na kratko odgovoril Nino.

Priporočamo