Se tudi vi sprašujete, kaj se je zgodilo s poroko Jacqualine in Zlatana? Tole vas bo močno zanimalo!

Se tudi vi sprašujete, kaj se je zgodilo s poroko Jacqualine in Zlatana? Tole vas bo močno zanimalo! (foto: POP TV printscreen) POP TV printscreen
1. 1. 2021

Preveri, kaj pravita njuna Facebook profila. 

Si se tudi ti v zadnjih dneh (skrivaj) spraševala, ali se je napovedana poroka Jacqualine in Zlatana 20. februarja letos zares zgodila? Mi tudi. 

Spomnimo te lahko, da sta v sobotni oddaji Jacqualine in Zlatan naznanila, da sta se tik pred snemanjem zaročila, ter da bo poroka 20.2.2020. Jacqualine je v oddaji kar žarela od sreče, z njo pa so se veselili tudi drugi udeleženci šova.

In čeprav jasnega odgovora o tem, kaj se je med njima zgodilo po zadnjem snemanju oddaje, je eno jasno - na njenem Facebook profilu (ja, na tistem, na katerem sta izmenjala prva sporočila) ni ne duha ne sluha o Zlatanu.

Smo pa tam našli ...

Nekaj njenih poletnih foto utrinkov, ko se je z družino odpravila na potep po Sloveniji.

Kaj pravi okence o njenem statusu?

... na žalost na Jacqualinem profilu ni mogoče videti njenega statusa razmerja, je pa razvidno, da Jacqualine še vedno živi v Metliki, in ne pri Zlatanu v Zagrebu. 

TO pravi njegov FB profil:

Poiskali smo tudi Zlatana, in tudi tam ni ne duha ne sluha o njuni veliki ljubezni. Kot je videti, je praznike Zlatan preživel v družbi svoje družine v Zagrebu, njegov status razmerja pa pravi, da je Jacqualinin izbranec vdovec. 

Fotografije: Printscreen POP TV

Vir: Cosmopolitan.si