Severina še vedno ni razčistila z bivšim

Severina še vedno ni razčistila z bivšim (foto: Profimedia, Goran Antley, Davor Višnjič/Pixsell, Sašo Radej) Profimedia, Goran Antley, Davor Višnjič/Pixsell, Sašo Radej
Vir: Story
24. 3. 2015

Verjetno ena od najbolj razvpitih hrvaških zvezd Severina vedno znova buri javnost, bodisi s svojo seksi postavo, vročim posnetkom seksa bodisi z burno ločitvijo ... Vse, kar je povezano z njo, je zanimivo in razburljivo. Včasih pohujšljivo. Sama pa najraje vidi, kadar se o njej piše v povezavi s sinom Aleksandrom.

Pri srbskem časopisu Kurir so se dokopali do zanimivih zapisov s sojenja o skrbništvu nad sinom Aleksandrom. Severina Vučković in Milan Popović, ki sta se nekoč strastno ljubila, se danes prav tako strastno sovražita in drug na drugega valita krivdo za vse, kar se jima dogaja.

Milan Popović je prav tako priznal, da je brez Severinine vednosti za dečka uredil srbski potni list in da so njuni prepiri bili tako žolčni, da je pevka dvakrat izgubila mleko. Vendar pa ji je pozneje dal potni list, saj je videl, da je ponorela, čeprav je podpisala zahtevek za srbsko državljanstvo. Sodišče je otroka dodelilo materi in odredilo, da se morajo urediti določeni pogoji, pod katerimi bo lahko Popović videval sina. A na to odločitev naj bi se Milan požvižgal in Severina naj bi ga prijavila centru za socialno delo.

Zgodba med Severino in Popovićem je videti kot film Vojna zakoncev Rose. Konec lanskega leta je namreč Milan vloži tožbo proti nekdanji partnerici in njenemu menedžerju Tomici Petroviću. Zaplet zaradi dečkovega potnega lista je namreč srbskemu podjetniku povzročil veliko nevšečnosti, zato se je tudi sam odločil za tožbo.

A to še ni vse. Milan zdaj od Severine zahteva tudi denar. Pravi, da je vanjo vložil ogromno denarja, in ker nista več skupaj ter se je njun odnos tako zelo poslabšal, je prepričan, da mu mora vloženo tudi vrniti. Prve obravnave se bodo začele nekje sredi marca, Milan pa trdi, da je za nekdanjo partnerico zapravil več kot 300 tisoč evrov. Ko sta bila skupaj, naj bi ji plačeval kredit za stanovanje, lizing za Volkswagnovega touarega, račune za mobitel, kupoval ji je ličila, plačeval spote, ki jih je snemala. Sam pravi, da je to denar, ki ga je dajal izključno za njeno kariero, niti evro od tega pa ni bil namenjen sinu. Darila se štejejo posebej, kakor tudi dva tisoč evrov mesečne preživnine.

Vojna med Severino in Popovićem traja že kar nekaj let, čeprav sta takoj, ko je zanosila, podpisala pogodbo, da če se razideta, pevka dobiva le preživnino. S tem je zaščitil svoje bogastvo, da Severina ne bi dobila ničesar. Takrat si verjetno ni mislila, da bo dogovor nekoč začel veljati, saj je bila prepričana, da bo njuna ljubezen trajala večno.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story11/2015

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 11/2015

Story 11/2015, od 12. 03. 2015