Sebastian Cavazza in njegova srčna izbranka sta bila videti sanjsko, resnično sta usklajen par, tako doma kot na odru

Sebastian Cavazza in njegova srčna izbranka sta bila videti sanjsko, resnično sta usklajen par, tako doma kot na odru (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
6. 12. 2021

V petek je potekal dobrodelni Miklavžev koncert, tradicionalna humanitarna prireditev RTV Slovenija, Rotary kluba Ljubljana in Rotary Districta 1912 Slovenija.

Na koncertu, ki vsako leto pritegne veliko pozornosti, so tokrat zbirali sredstva za slovenske osnovnošolce, ki nimajo enakih možnosti za izobraževanje in osebnostno rast kot njihovi vrstniki.

Žalostna ljubezenska zgodba z britanskega dvora, ki ni utonila v pozabo

Prireditev sta vodila znana slovenska igralca, ki sta tudi zasebno par - Sebastian Cavazza in njegova srčna izbranka Ajda Smrekar.

Na odru sta bila videti naravnost sanjsko, kar so opazili tudi številni gledalci, ki so bili nad njima naravnost navdušeni. Ajda je bila v dolgi, beli obleki videti čudovito, medtem ko je Sebastian izbral klasično moško obleko, ki mu je pristajala kot ulita.

Ajda je utrinek s koncerta objavila tudi na svojem Instagram profilu in krati oboževalce pozvala, naj tudi oni prispevajo kakšen evro za dobrodelni namen. S svojo objavo je takoj požela številne pohvale, marsikdo pa je tudi sporočil, da je daroval nekaj sredstev za dober namen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Smrekar (@ajdasmrekster)