Sebastian Cavazza lani posnel sedem filmov: “Na račun tega trpijo tudi moji bližnji in prijatelji”

Sebastian Cavazza lani posnel sedem filmov: “Na račun tega trpijo tudi moji bližnji in prijatelji” (foto: Primož Predalič, Luka Karlin) Primož Predalič, Luka Karlin
Vir: Lady
25. 1. 2018

Priljubljenega slovenskega gledališkega in filmskega igralca je lansko leto močno zaznamovalo – pohvali se lahko s sodelovanjem v kar sedmih filmskih projektih.

Slovenski George Clooney med drugim nastopa v novi nadaljevanki Sence nad Balkanom in tudi srbski mediji so nad njim navdušeni. Za novo Lady je povedal, da se je moral za različne vloge tudi telesno preobraziti: "Največ sem se zredil na 106 kilogramov in največ shujšal na 84, čeprav je moja naravna teža med 92 in 96 kilogrami."

Cavazza, ki se ga je v zadnjih letih prijel naziv najbolj zaželenega slovenskega igralca v tujini, je priznal, da je zaradi številnih projektov polno zaposlen in pogosto odsoten: "Vse to je zelo naporno in na račun tega ne trpim samo jaz, ampak tudi moji bližnji in prijatelji."

Med drugim je zaupal, da si želi pred kamere čim prej ponovno stopiti tudi s svojo izbranko Ajdo Smrekar. Več vam razkrijemo v novi Lady.