Sebastian Cavazza: V najboljši 'kosmati' družbi

Sebastian Cavazza: V najboljši 'kosmati' družbi (foto: N.  Divja) N. Divja
Vir: Nova
4. 6. 2018

Sončno in toplo vreme je na plan privabilo tudi številne znane slovenske obraze. Šarmantni igralec Sebastian Cavazza si je tako v družbi svoje psičke Nere privoščil popoldansko kavo. Čeprav smo bili prepričani, da se mu bo pridružila tudi njegova boljša polovica, igralka Ajda Smrekar, smo ostali razočarani.

Uživali smo v prijetnem petkovem ozračju ljubljanske tržnice, ko so se oči skoraj vseh obiskovalcev lokala kar naenkrat preusmerile v prišleka. Završalo je iz vseh smeri, polno vzdihljajev 'aaaaa' in 'iiiiiiiii', ko se je pred lokalom pojavil igralec Sebastian Cavazza s psičko Nero, pasme nemška doga.

Slišali smo vzdihe občudovanja, ki sta jih bila deležna tako igralec kot tudi psička, ki je pridno in mirno čakala ob njegovem boku. Karizmatični igralec, že popolnoma sivolas, skrit za temnimi sončnimi očali, ob njegovem boku pa orjaška črna nemška doga, sta bila res prizor kot iz filma.

Priznati moramo, da sta resnično dobro videti skupaj. Sebastianova Nera je kljub svoji mogočni postavi popolnoma socializirana in je le mirno hodila ob svojem lastniku. Tako tudi preostali psi v lokalu niso reagirali in obiskovalci v lokalu so še naprej lahko uživali v mirnem dnevu v prestolnici. Pričakovali smo, da se bo igralcu, ki je deležen številnih pohval tako za svoj videz kot tudi na račun svojega dela, pri kavi pridružila tudi njegova boljša polovica, Ajda Smrekar, vendar zaman. Igralca sta sicer spet dobila priložnost, da zaigrata skupaj v predstavi Orlando Mestnega gledališča ljubljanskega, kar naj bi bila njuna želja že dalj časa, čeprav naj to še ne bi pomenilo, da vadita tudi v zavetju štirih sten njunega doma. Tam se dosti rajši umirita in se pogovarjata o čem drugem, družbo pa jima dela simpatična Nera.

Besedilo: Maja Muhič // Foto: N. Divja