Sebastian Cavazza - za Srbe je slovenski George Clooney!

Sebastian Cavazza - za Srbe je slovenski George Clooney! (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Story
14. 12. 2017

Sebastiana Cavazzo bomo v novem letu znova lahko spremljali na malih zaslonih, saj na Planet TV prihaja najprovokativnejša balkanska serija z naslovom Sence nad Balkanom. Sebastian jo je letos snemal v Beogradu, s svojim videzom pa je pritegnil tudi Srbe, ki so ga razglasili za slovenskega Georgea Clooneyja.

Sebastian Cavazza je sprejel nov izziv in v seriji zaigral Gabriela Mahta, gosta z Dunaja, ki v Beogradu išče izgubljeno ogrlico Romanovih. Sebastian je takoj pritegnil pozornost srbskega občinstva, tamkajšnji mediji pa so ga že razglasili za slovenskega Georgea Clooneyja. Seveda pa so ob njem zaigrali tudi drugi priznani igralci. Glavna lika v Sencah nad Balkanom sta detektiva, ki raziskujeta umore.

Kriminalni inšpektor Andra Tanasijević - Tane (Dragan Bjelogrlić) in njegov novi sodelavec, mladi forenzik Stanko Pletikosić (Andrija Kuzmanović), se v drugi polovici leta 1928 ves čas srečujeta z nepričakovanimi situacijami in preobrati. V Beogradu je napeto politično in družbeno vzdušje, v tem času pa se v mestu zgodi vrsta nepojasnjenih umorov. Eden od igralcev, Dragan Bjelogrlić, je sicer tudi v Sloveniji znano ime, velik uspeh pa je med drugim dosegel s serijama Vratiće se rode in Montevideo. Prvi film Boško Buha je posnel kot deček leta 1978, od takrat pa je zaigral že v več kot 40 filmih, 20 televizijskih serijah in v več kot desetih gledaliških predstavah. Za svoje delo pred kamero je prejel več nagrad, nagrajen pa je bil tudi kot producent.

Slovenski George Clooney

Drzna serija nam tako prinaša zgodbo iz napetega zgodovinskega obdobja, ki jo brezkompromisno stke okoli politike, korupcije, kriminala, drog, seksa in prevar. Triler z osupljivo scenografijo in kostumografijo je posnet po merilih svetovnih filmskih trendov in je v državah nekdanje Jugoslavije, pa tudi v Rusiji, požel navdušenje. Na spletni strani IMDb ima visoko oceno 9.6., serija pa na Planet TV prihaja že v nedeljo, 7. januarja.

Fotografije Arhiv Planet TV

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story50/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 50/2017

Story 50/2017, od 07. 12. 2017