Sebastijan Cavazza: Hočejo ga golega!

5. 7. 2010 | Vir: Nova
Deli
Sebastijan Cavazza je zaželen tako gol na plaži kot tudi v filmih! Za začetek vam ga ponujamo v spodnjem perilu.

Očitno ločitev za igralca Sebastijana Cavazzo le ne bo tako zelo boleča, saj se lahko tolaži s samimi poslovnimi uspehi, oboževalke (in oboževalci) pa si ga želijo letos videti tudi golega.

Sin igralske legende Borisa Cavazze je namreč izjemno iskan igralec na Balkanu, saj dobiva vse več zanimivih ponudb. Medtem ko ga je opazila mednarodno priznana bosanska režiserka Jasmila Žbanić in mu ponudila vlogo v svojem zadnjem celovečernem filmu, ki je pred kratkim igral tudi v naših kinematografih, Sebastijana želijo tudi hrvaški režiserji.

Pravkar se pripravlja na snemanje biografskega filma z naslovom Lea i Darija – dječje carstvo, ki pripoveduje resnično zgodbo o življenju dveh zagrebških deklet, ki sta živeli v Zagrebu v tridesetih letih prejšnjega stoletja in postali cenjeni umetnici. Sebastijan bo v filmu igral njunega očeta.

Sicer pa je igralec to poletje, sodeč po anketah, zelo zaželen tudi gol. Če ga torej srečate na plaži, nikar ne odlašajte s klikom na fotoaparat. Naš naslov za vaše paparac fotografije je že znan: nova@adriamedia.si.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ