Sebastijan Cavazza: Njegova nova je kopija bivše žene

7. 2. 2012 | Vir: Nova
Deli

Postavni in zaželeni igralec Sebastijan Cavazza je očitno spet v sedmih nebesih, kar znajo potrditi tudi njegovi bližnji, ki pravijo, da kar žari od sreče, odkar je spet zaljubljen. Pred dnevi smo na gledališkem dogodku zaljubljenega Cavazzo ujeli z njegovo novo srčno izbranko.

Sebastian je že nekaj časa srečen v zvezi s postavno stevardeso Adrie Airways Majo Vinder, ki je nekoč gradila uspešno manekensko kariero v večini svetovnih prestol­nic, nato pa se posvetila modnemu in grafičnemu oblikovanju. Vsi, ki so igralca videli z njegovo novo ljubeznijo, pa lahko povedo, da Maja precej spominja na njegovo nekdanjo ženo Martino Vrhovnik, s katero sta po razpadu zakona ostala prijatelja.

Zaljubljeni Sebastijan pa svoje nove izvoljenke ne skriva več, saj se zdaj že pojavljata na številnih dogodkih. Zanimivo pa je, da je Seba, kot ga kličejo prijatelji, zaradi zaljubljenosti izgubil tudi odvečne kilograme, ki jih je pridobil po ločitvi, saj je zdaj spet videti kot v starih časih, ko so za njim norele številne oboževalke.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk