Sebastijan in Tina V. Cavazza: Ločujeta se brez obtoževanj

10. 5. 2010 | Vir: Nova
Deli

Eden izmed najlepših parov je šokiral z novico, da se ločuje. Čeprav je dogodek za njiju travmatičen, pa si lepotice že brusijo kremplje, saj Seba velja za enega najbolj šarmantnih slovenskih moških. No, pa tudi ob Tinini lepoti marsikateri moški zajeclja. Oba lepa, samska in zaželena, bosta zagotovo vroča roba, najbolj zaželeni slovenski samec Jan Plestenjak pa je v Sebastijanu dobil hudo konkurenco.

Šokantno novico, da se lepa vizažistka in šarmantni igralec po devetih letih ljubezni nepreklicno razhajata, je v petek razkrila revija Story, Tina pa je v ekskluzivnem intervjuju zaupala nekaj podrobnosti iz njune intime, ki sta jo sicer vsa leta zakona skrbno skrivala. Svojo zaljubljenost pa sta vseeno le težko skrila, saj so fotografi na dogodkih velikokrat v objektiv ujeli njune nežne poglede in poljube. Pravljičnega zakona je zdaj tudi uradno konec, slovenska estrada pa je bogatejša za dva lepa samska člana, ki bosta na zabavah zagotovo tarči še bolj poželjivih pogledov.

Janu se tresejo hlače

Ob Sebastijanovem imenu, izhaja iz slovenske igralske dinastije Cavazza, se sline pocedijo marsikateri Slovenki, saj je visok in zagorel in tudi že šarmantno osiveli igralec pravo utelešenje moške lepote. Enako velja tudi za pevca Jana Plestenjaka, ki je do zdaj trdno sedel na prestolu najbolj privlačnega in zaželenega slovenskega estradnika. Pravzaprav sta si po videzu precej podobna, svojo privlačnost pa sta oba nadgradila s skrivnostnim nasmeškom, ki v ekstazo spravi vsako, še tako (vsaj na videz) hladnokrvno sogovornico.

Oblegana bo tudi Tina

Za nič manj seksi in zaželeno pa velja zdaj že Sebastjanova bivša žena Tina Vrhovnik Cavazza, ki že vse od časov, ko je bila manekenka, velja za eno najbolj vročih Slovenk. Kot precej redna udeleženka zabav je že večkrat dokazala, da je nekdanja članica plesne skupine Mrhe d. o. o. še zmeraj odlična plesalka, s svojimi zapeljivimi gibi in našobljenimi ustnicami pa vedno poskrbi, da je v središču pozornosti. Njen seksapil tudi do zdaj ni bil neopažen. Kot sanjsko dekle se je v VIP-rubriki delno razgalila tudi v Playboyu, kjer je pokazala svoje izklesano telo in s tem marsikateremu moškemu hitreje pognala kri po žilah.

Dal se je na splet!

O sveže samskem igralcu si lahko več preberete tudi na njegovi spletni strani www.sebastiancavazza.si. Na njej je vse, kar morate pomembnega vedeti o Sebastijanu, med drugim je zapisano tudi, da meri v višino 187 cm, da je poliglot, da se ukvarja s celo vrsto športov, od smučanja do jahanja in potapljanja, najbolj pa bo zagotovo obiskana galerija njegovih fotografij.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave