Sebastijan in Tina V. Cavazza: Najinega zakona je konec!

7. 5. 2010 | Vir: Story
Deli
“Sebastijana bom vedno spoštovala. Sploh ne vem, kako bi lahko čutila drugače do človeka, ki je bil moj življenjski partner devet let.”

Ljubezenska zgodba med Sebastijanom, šarmantnim igralcem, in Tino, takrat se je še pisala Vrhovnik, lepo manekenko, zdaj pa že dolgo uspešno in priznano vizažistko, se je začela leta 2001. Dve leti pozneje sta se v Kamniku na prelep poletni dan tudi poročila.

Glamurozna zakonca sta se sicer pojavljala na vseh pomembnejših dogodkih, o svojem zasebnem življenju pa sta spregovorila le redko. Nazadnje lani poleti, ko so se prvič pojavile govorice, da se ločujeta. Devet let vzponov in padcev, skupaj sta preživela tudi družinsko tragedijo Cavazzovih, ki so jih zvesto spremljali tudi mediji, pa se je pred štirimi meseci končalo. Zakona enega najlepših in medijsko najbolj izpostavljenih parov, Sebastijana in Tine Cavazza, je nepreklicno konec.

"Odločitev, ki sva jo sprejela, je skupna, odločila sva se brez nepotrebne drame in sovraštva, enako kot sva se odločala tudi za vse druge dogodke v skupnem življenju," svojo pripoved prične Tina.

V ekskluzivnem intervjuju je samo za Story Tina Cavazza spregovorila o boleči, a sporazumni ločitvi. Čeprav je konec Tino razžalostil, je na intervju za Story prišla pomirjena in odločena, da se teh devet let spominja kot najlepših v svojem življenju.

Revija Story vas od danes naprej že čaka na prodajnih policah.