Sebastjan Cavazza: Vaba za plehpičke

Sebastijan Cavazza (foto: moto-magazin.si) moto-magazin.si
Vir: Nova
3. 5. 2011

Toplo spomladansko vreme je iz garaž že spravilo jeklene konjičke, in kot kažejo fotografije, se med motoriste podaja tudi eden od najbolj zaželenih slovenskih samcev Sebastian Cavazza.

Ekipa moto-magazin.si je igralca ujela med nakupovanjem v moto centru Laba v Litiji.

»Očitno je Sebastian poznavalec motorjev in motorizma nasploh, saj točno ve, kaj je dobro,« so nam zaupali moto-magazinovci in svoje ugotovitve tudi podkrepili: »V svojega kabrioleta si je naložil komplet oblačil in zaščitne opreme prestižne italijanske znamke Alpinestars.«

Najboljše na svetu

No, morda pa Sebastian le spremlja dirke MotoGP in je pač pomislil, da kar je dobro za najboljše na svetu, bo dobro tudi zanj, smo ugibali nepoznavalsko, a očitno ne v pravo smer. »Ne, Sebastian opreme zagotovo ni izbral samo zaradi znakov prestižne znamke. Prav pohvaliti ga moramo, kako si je med izbiranjem vzel ogromno časa za pomerjanje in predvsem izbiro prave velikosti čelade, ki je med zaščitno opremo najpomembnejša,« so nam razložili moto-magazinovci.

Kakšen motor ima lepi igralec, nam sicer ni uspelo izvedeti, po besedah novinarskih kolegov moto-magazin.si pa mu očitno najbolj 'dišijo' potovanja na dveh kolesih, saj je izbral komplet jakne in hlač, namenjen potovalnim enduro motociklom. Morda pa se bo odločil celo za veliki KTM-ov potovalni enduro 990 adventure, ki ga je najdlje občudoval med nakupovanjem v prodajnem salonu?
Upamo seveda, da bomo dobili tudi kakšne slike Sebastiana v 'sedlu', saj so zveste bralke Nove že večkrat omenile, da se njega nagledati pač ne da.

Priporočamo