Sebastjan Cimirotič in Manja Plešnar: Ujeta na zmenku

»Le kaj sočnega ji je prišepnil na uho, da se je modna mrha začela smejati? (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
26. 7. 2012

Da je nogometna legenda Sebastjan Cimirotič - Cime ljubitelj lepih deklet, vedo prav vsi. Pred dnevi pa smo nasmejanega Cimeta, ki zelo očitno rad dvori dekletom, v objektiv ujeli v družbi naše modne mrhe, s katero sta se dobila na čisto pravem zmenku.

Dopoldanski sprehod po ulicah Ljubljane je bil za našega paparaca več kot ugoden, saj je dobil 'ulov', na katerega še v sanjah ne bi pomislili. V strogem središču prestolnice je v sumljivi situaciji ujel legendo slovenskega nogometa Sebastjana Cimirotiča - Cimeta in našo modno mrho Manjo Plešnar, na katero je očitno vrgel svoje oko.

Objemi in poljubi

Naš fotograf je na Cimeta postal pozoren v trenutku, ko ga je zagledal na pločniku, kjer je čakal svoj zmenek, modno mrho Manjo Plešnar, ki velja za zelo glasno, zato tudi tokrat ni mogla skriti svojega prihoda. Manja in Cime sta si padla v strasten objem, podelila sta si nekaj poljubčkov in izmenjala nekaj besed o tem, kam se bosta odpravila na kosilo. Na uho nam je prišlo tudi, da bosta zavila nekam, kjer ju nihče ne bo motil. In ker sta že na cesti z objemi in smehom uprizorila pravi cirkus, si lahko samo predstavljamo, kaj šele zganjata, ko sta na samem ...

Samska mrha?

V eni od prejšnjih številk Nove smo sicer pisali o tem, da je Manja zagledana v zvezdniškega didžeja Ryana Marciana, a nove fotografije s Cimetom so nam dale misliti. Se med njima plete kaj več ali je šlo zgolj za prijateljsko snidenje?

Mi stavimo na novo romanco, saj se Manja in Cime do zdaj nikoli nista družila, kaj šele poznala. Zato obljubljamo, da bomo zadevi kmalu prišli do dna, saj Manji ta trenutek zavidajo vsa dekleta, ki si postavnega nogometaša želijo v svoji postelji. Do takrat ugibanja o novem parčku na sceni prepuščamo vam!