Sebastjan Cimirotič: "Lažejo, nimam vsak dan druge!"

Vir: Story
22. 1. 2010

Zadnje čase so v medijih vedno bolj pogoste govorice o Sebastjanu Cimirotiču in njegovih neresničnih dekletih. Nogometašu je končno prekipelo in želi, da javnost izve, da so vse le laži, da je trenutno samski in se posveča le nogometu.

Odkrito je spregovoril o tem, kako se počuti, ko ga v medijih povezujejo z raznimi ženskami in kakšen odnos ima z Majo Malnar.

»Na živce mi gre, ker nekateri govorijo, da se videvam z nekimi dekleti, ki sem jih le bežno spoznal. Vse govorice so neresnične in res mi ni všeč, da se širijo, ne da bi jaz o tem kaj vedel. Še posebej pa mi ni všeč, da nekatere ženske same sporočajo medijem, da imam nekaj z njimi, kar pa sploh ni res. Tako kot zadnja izmišljotina. Zdi se mi tragikomično, da neko dekle pošilja elektronska pisma medijem, v katerih piše, da sva par, jaz pa z njo res nisem imel ničesar,« pravi Sebastjan, ki trdi, da je tudi z Majo Malnar samo prijatelj.

»Poznava se že nekaj časa, vendar sva le prijatelja. Ponavadi se srečava le na zabavah, ampak to še ne pomeni, da sva par ali da sva zaljubljena drug v drugega. Na živce mi gre, da takoj ko dam ženski roko, to avtomatično pomeni, da sva par. Zato se že nekaj časa strogo izogibam oseb, ki širijo govorice, in si želim le mirno in normalno življenje.«

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story