Sebastjan Cimirotič: Ljubljančan v primorskem klubu

Vir: Story
24. 12. 2010

Po težavah v Olimpiji se je nogometaš Sebastjan Cimirotič odločil, da bo svoj nogometni talent pokazal še v nogometnem klubu Koper. Čeprav še ne ve, ali se bo selil na Primorsko, želi k novem sodelovanju pristopiti popolnoma profesionalno.

“Stvar je prišla tako daleč, da sem že mislil, da bom prenehal igrati nogomet, ampak na srečo me je poklical Miran Pavlin in me povabil v Koper. Poznam ga že dolgo, velikokrat sva že sodelovala in do mene je bil vedno korekten, tako da sva se v petih minutah vse dogovorila,” je povedal Sebastjan. Kje bo živel, še ne ve in o tem še ne razmišlja, ker mora najprej obiskati klub v Kopru in se tam uradno predstaviti ter dogovoriti o detajlih.

Pravi, da ga ni strah, ker bo kot Ljubljančan igral v primorskem klubu, saj bo poskusil dati vse od sebe. “Poskušal bom pridobiti spoštovanje soigralcev in navijačev, kar pa lahko storim le na terenu. Če bom dobro igral in pridno zabijal gole, lahko vzpostavim pozitiven stik z njimi. Tako je povsod po svetu. Če igraš dobro, te sprejmejo, in to je moj namen.”

Nova Story že v prodaji

Story