Sebastjan Cimirotič: Nečaku je kot oče

Vir: Story
16. 4. 2010

Nogometašu Sebastjanu Cimirotiču že od nekdaj veliko pomeni družina, s katero je izredno povezan. Zelo pa je navezan tudi na svojega triletnega nečaka Patrika, ki ga ima tako rad, kot da bi bil njegov sin.

»Ko se je rodil, nisem bil toliko navezan nanj, kot sem danes. Sčasoma, ko sva skupaj preživljala vse več časa, pa sem se nanj izredno navezal. Zdaj mi pomeni vse na svetu in si sploh ne znam predstavljati življenja brez njega. Mali je res zelo inteligenten. Čeprav je star tri leta, se lahko z njim pogovarjam kot z 20-letnikom,« navdušeno pove Sebastjan, ki z nečakom preživi skupaj veliko časa.

»Velikokrat ga grem iskat v vrtec, če je brat še v službi. Včasih se igrava, včasih greva kupit kakšno igračko. Zadnje čase tudi izredno rad brca žogo. Prej ga žoga ni nikoli zanimala, zdaj pa bi jo vsak dan brcal. Začel pa je tudi že igrati Playstation. Neverjetno je, kako je mali inteligenten. Čeprav je star šele tri leta, že pozna vse tipke in točno ve, kaj mora pri igrici početi. Takoj ko pride k meni domov, reče, da hoče igrati igrico,« še pove.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story