Sebastjan Cimirotič: Razkrivamo, katero si bo vzel v Anglijo!

Vir: Nova
8. 6. 2009

Bolj kot Cimetov prestop v angleški drugoligaš Leichester City je na udaru njegova nova spremljevalka. Cime je priznal: »Všeč mi je, ker je manekensko delo zanjo v drugem 'planu'.«

O njegovi novi punci smo izvedeli, da ji je ime Ana, da je stara 23 let in študira v Beogradu. In ravno slednje naj bi bilo Cimetu še posebej všeč.

»Je res 'ful' huda manekenka, a ji manekenstvo ne pomeni veliko. Tam Ano zelo silijo, da bi delala v tujini, a ona hoče končati fakulteto, ker je to zanjo prioriteta. Povedal sem ji, kakšna je moja situacija, da bom odšel v Anglijo, ona pa bi rada odšla z mano, saj bi se tam lahko učila. Imela bi mir in bi le hodila na izpite. Tako ne bi občutila toliko pritiska,« je priznal Cimirotič in dodal:

 »Všeč mi je, ker razmišlja tako, ker ji manekensko delo ne pomeni veliko …« In čeprav je o njej povedal skoraj vse, nečesa le noče izdati: njenega priimka. Glede na opisano pa smo skoraj prepričani, da je to Ana Mihajlović, ki se je rodila 1. maja 1986 v Kragujevcu v Srbiji. Bila je že model za znamke Dolce & Gabbana, Givenchy, Christian Dior in Prada, poleg tega pa je, vsaj po polnih ustnicah sodeč, podobna njegovi nekdanji punci Sabini.

Odšla bosta za dve leti

Črnolaso lepotico je nogometaš spoznal prek nekdanjega menedžerja, ko je bil pred časom pri njem na obisku.

»To je to,« je prepričan Cime. Pa njegova bivša? »Nič nimava, kaj naj z njo?! Če jo vidim, jo pozdravim,« pravi o Sabini Remar. Ana bo v Ljubljano k svojemu Cimetu prišla še ta teden. »Če bo vse po sreči,« doda Sebastjan, ki na srečo upa 12. julija. Takrat se bo namreč pridružil ekipi Leichester Cityja na Pohorju.

»Želim si le zdravja in tega, da bi zdravniški pregled pokazal, da sem sposoben dobro igrati. Če se bo to zgodilo, bom podpisal pogodbo za dve leti,« je še dodal.      

Marjanca Scheicher