Sebastjan Cimirotič: Razočaran in izdan

Vir: Story
3. 9. 2010

Ko je nogometni klub Olimpija pred skoraj 14 dnevi proti Kopru izgubil otvoritveno tekmo v Stožicah, je uprava kluba Sebastjana Cimirotiča odstranila iz ekipe, saj naj ne bi bil pripravljen. Ta poteza je nogometaša šokirala in ni več prepričan, ali sploh še lahko igra v Olimpiji.

Sebastjan nam je zaupal, kaj se je zgodilo po otvoritveni tekmi s Koprom: »Že pred tekmo je bilo vzdušje v klubu napeto in vse je bilo čudno. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo počilo. In to se je zgodilo na tekmi, ko so nastali konflikti med navijači in upravo kluba. V ponedeljek po tekmi sta me poklicala predsednik in podpredsednik kluba, Izet Rastoder in Franci Zavrl, naj pridem v pisarno, ker se morata pogovoriti z menoj. Že to mi je zdelo čudno. Sama sta določila, da sem kriv za vse, kar je narobe v klubu. Najbolj pa me je šokiralo, da sta mi očitala lobiranje z navijači. In tukaj se je zame končalo. Rekla sta mi, da sem odstranjen iz ekipe in da moram nekam za 14 dni. Rekla sta, da grem lahko v Moravske Toplice ali pa lahko treniram pri Srdjanu Djordjeviču. Ves teden me ni nihče poklical,« pravi Cime, ki se trenutno počuti katastrofalno:

»Počutim se izdano. Kaže, da ne verjamejo več vame, ker mislijo, da sem lobiral. Odnos uprave me je zelo presenetil, sploh ker si tega nisem zaslužil.«

Nova Story že v prodaji

Story