Sebastjan Cimirotič: V odlični kondiciji

Sebastjan Cimirotič (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
11. 6. 2011

Legenda slovenskega nogometa Sebastjan Cimirotič še vedno redno trenira, zato ni nenavadno, da ima izredno oblikovano telo.

Cime, ki trenutno igra za tretjeligaški nogometni klub Ljubljana, kamorkoli gre, privablja poglede. In to ne le nogometnih navdušencev in otrok, ampak tudi mnogo žensk. Kar pa sploh ni tako presenetljivo, saj nogometaš ni le družaben in prijazen, ampak se lahko pohvali tudi z izklesanim telesom, ki je okrašeno s številnimi tatuji.

Glede na to, da vsako dopoldne pridno trenira, mu ni preveč težko ostati v odlični kondiciji. Izmenično je en dan v fitnesu na stadionu, en dan pa teče na Golovcu in tako ohranja svojo vadbo raznovrstno, da mu ni dolgčas.

Zaradi poškodbe ahilove tetive, ki jo je pretrpel novembra leta 2009, je moral kar nekaj mesecev počivati, vendar mu tako lenarjenje ni bilo preveč všeč, saj mu je hitro postalo dolgčas. Cime pravi, da mu treningi ustrezajo, saj prinašajo normalen življenjski ritem in boljšo organiziranost.

Tokrat pa ga je naš fotograf ujel pred stadionom Žak, ko je ravno zapuščal dvourni trening. V športni opravi in s torbo se je odpravil do svojega avta na parkirišču, kjer ravno ni bilo nikogar, in si tam preoblekel prepoteno majico. Šestintridesetletni športnik je za kratek čas mimoidočim pokazal svoje natrenirano telo in marsikatera ženska bi ob pogledu nanj globoko zavzdihnila. Nato je športno opremo pospravil v prtljažnik in se odpeljal proti domu.

Nova Story že v prodaji

Story