Sebastjan Simirotič: Ženske stojijo v vrsti

Hud boj za Cimetovo pozornost se je vnel med seksi babico Suzano Jakšič in seksi nagico Sabino Mali.  (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
30. 5. 2011 | Promocijsko sporočilo

Legendarni nogometaš Sebastjan Cimirotič je imel na zabavi ob Playboyevi 10. obletnici v klubu Top polne roke dela z damicami, ki so mu z zapeljivimi gibi nakazovale, da bi ga rade bolje spoznale.

Cime, ki je že takoj ob prihodu na zabavo opazil izzivalno 'slečeno' Sabino Mali, se je s seksi temnolasko takoj zapletel v vročo debato, med katero sta si bila vedno bližje. Vse skupaj se je dogajalo v VIP-prostoru, v katerem imajo gostje udobne fotelje, na enem izmed njih pa se je odvijal pravi dvoboj za Cimetovo pozornost.

Medtem ko se je nogometaš intenzivno ukvarjal in očitno flirtal z Malijevo, je za njenim hrbtom sedela Suzana, ki z videnim ni bila najbolj zadovoljna, kar je očitno nakazala s kretnjami rok in izrazom na obrazu. Na njeno srečo pa je Sabina kmalu zagledala znanca in ga odhitela pozdravit. Suzana ni izgubljala časa in je takoj skočila na vroči fotelj.

Ena izmed najbolj seksi slovenskih babic se je med pogovorom odkrito spogledovala s Cimetom in niti za hip ni dovolila, da bi pozornost preusmeril kam drugam. Tako je ni ganilo, da se je nazaj vrnila Malijeva, ki je Suzani namenila grd pogled. Sedla je v njuno bližino in vidno zdolgočasena čakala, da bo znova prišla na vrsto za Cimetovo pozornost.