Sebastjan Vežnaver: Razbil dragega BMW-ja!

Sebastjan Vežnaver (foto: N Divja) N Divja
Vir: Nova
19. 2. 2013

Po januarskem zdrsu s ceste primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča zaradi neočiščene snežne brozge, ko je njegov mercedes doživel totalko, je pred dnevi v februarskem dopoldnevu ista usoda doletela obalnega poslovneža in direktorja oziroma lastnika TV 3 Medias Sebastjana Vežnaverja.

S strani dnevnika Primorske novice smo dobili informacijo, da je pri Postojni v jarku na avtocesti končal voznik luksuznega BMW 750. Sprva smo mislili, da je BMW vozil sam koprski podjetnik, a se je izkazalo, da je bil Vežnaver na sovoznikovem sedežu ter je po nesreči obležal v avtomobilu s hudimi bolečinami v hrbtu. Reševalci so Sebastjana pripeljali v ljubljanski klinični center, kjer se je po številnih zdravstvenih pregledih izkazalo, da je utrpel poškodbe.

V Primorskih novicah so zapisali tudi uradno Vežnaverjevo izjavo: »Takoj po nesreči sem mislil, da bom zaradi bolečin v hrbtu končal na vozičku, a se je nato na srečo obrnilo drugače. Zdaj potrebujem le mir.«

Sicer pa naj bi se postojnski gasilci po besedah očividcev na kraju nesreče že pripravljali, da bi Sebastjana iz avta izrezali s hidravličnimi škarjami, a so ga nato rešili na drugačen način. Mi seveda Vežnaverju želimo čim več miru, ter da bi čim prej okreval in se postavil na noge ter zajadral novim uspešnim televizijskim izzivom naproti.

Napisal Alojz Petrovčič