Sebastjan Vežnaver: Razkrivamo Špelčino naslednico

Vir: Lea
16. 3. 2011

V prejšnji številki smo razkrili, da sta se Špelca Kleinlercher in njen dolgoletni partner, primorski podjetnik Sebastjan Vežnaver, dober prijatelj Rajka Hrvatiča, razšla. Nekaj dni za tem so v javnost že pricurljale fotografije Sebastjana Vežnaverja z novim dekletom, mi pa vam ekskluzivno razkrivamo, kdo je blondinka, ki na fotografijah Sebastjana drži za roko.

Ko se še ni vedelo, da sta se Špelca in Sebastjan razšla, so fotografi poslovneža v družbi prijateljev ujeli z neznano blondinko, ki ni skrivala, da ji družba medijsko prepoznavnih, v kateri sta bila tudi Sebastjanov prijatelj Rajko in njegova havajka Daša, nadvse ugaja. Kot je vidno na fotografijah, sta se Sebastjan in lepotička, njeno ime je Petra Strle, odlično zabavala, blondinka, takšne so očitno Vežnaverju všeč, pa je bila v njegovi družbi opažena kar dva dneva zapored, kar daje slutiti, da je Petra Strle tudi noč v Kranjski Gori prespala ali morda prebedela v Sebastjanovem objemu.

Pada na isti tip deklet

Po naših informacijah naj bi bila Petra celo dekle, ki je ne Sebastjan ne Špelca prej nista poznala, torej nekaj povsem svežega, kar se je zgodilo in odvilo v Kranjski Gori, kako se bo njuno poznanstvo razpletlo, pa še ni znano. Opaziti je le, da sta na zidu portala Facebook takoj po Kranjski Gori Sebastjan in Petra sklenila prijateljstvo, nas pa je presunilo kar nekaj podrobnosti med Sebastjanovo bivšo Špelco, ki, mimogrede, kljub dokazom, da je Sebastjan zanjo že našel zamenjavo, še vedno živi pri njem na Primorskem, in Petro. Obe dekleti sta torej sorazmerno visoki blondinki z velikimi očmi, izrazitim, nekoliko posebnim nosom in s precej velikim oprsjem. So torej Sebastjanu všeč le svetlolase joškarice? Očitno res.

Priporočamo