Sebastjan Vežnaver: Zaposluje samo misice?!

Vir: Lea
8. 12. 2011

Da je direktor in polovični lastnik televizije Pink SI rad obkrožen z lepimi dekleti, ni nobena skrivnost. Očitno pa je to navado preselil še na omenjeno televizijo, saj ga tudi tam po novem obkrožajo same misice.

1. Maja Jamnik

Lepotička je leta 2009 postala miss Earth, v medijih pa je poznana kot pogumna misica, saj je za potrebe fotografiranja gola ležala v snegu in se za rubriko Kdo je ne bi v Novi v savni polivala z medom – seveda zgoraj brez. Zdaj je postala TV-voditeljica v oddaji City magazin.

2. Tanja Trobec

Prikupna črnolaska se ponaša z nazivom prva miss Earth, na izborih za miss športa in miss Hawaiian Tropic pa se je prebila v finale. Sicer ima rada naravo in živali, tudi karakterno je bolj mirna, njen nalezljivi nasmeh pa prebije še tako ledeno vzdušje. Zato ni nenavadno, da so si jo vodilni na slovenski rožnati televiziji zaželeli za voditeljico City magazina.

3. Maja Petrovič

Maja, ki prisega na blond barvo las, je leta 2006 tekmovala za miss Slovenije in prišla do polfinala. Sicer pa ni le lepa, ampak tudi pametna, saj je diplomirala iz komunikologije. Zdaj vodi oddajo City magazin.

4. Amanda Čilović

Lepa rjavolaska je na Pinku že ‘stara’ mačka, saj je tam zaposlena že več kot leto dni. Znana je kot prva miss spletnega portala govori.se, še posebej pa je ponosna, da je publika na Malti med sto puncami prav njo izbrala za miss bikini. Na Pinku je sprva vodila City magazin, zdaj pa čaka na novo oddajo.

5. Sebastjan

Na Pink SI se je obkrožil s samimi misicami. Delo direktorja je pa res na-porno!