Seksi Ana Klašnja v bikinkah, ki dvigujejo pritisk, njene obline so prišle res do izraza!

Seksi Ana Klašnja v bikinkah, ki dvigujejo pritisk, njene obline so prišle res do izraza! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
19. 8. 2021

Vsak, ki sledi njenemu delu, dobro ve, da življenje baletke zahteva veliko truda in discipline.

Ana Klašnja, naša balerina, ki smo jo pobližje spoznali v priljubljenem šovu Slovenija ima talent (nastopila je v vlogi žirantke), ima čudovito postavo in opravlja delo, ki ga preprosto obožuje. A to niti malo ni preprosto - mora ohranjati svojo kondicijo, kar pomeni veliko treningov in vadbe. No, njej je vse skupaj pisano na kožo, svojemu poklicu je nadvse predana.

Rezultat njenega truda je (tudi) lepa postava, ki privablja poglede, kjer koli se pojavi. Še posebej pa na plaži ali ob bazenu, saj ko si obleče kopalke, je Ana resnično čudovita. Svojim sledilcem na družbenem omrežju občasno rada pokaže, kako preživlja proste trenutke in da do znanja, da tudi ona potrebuje malce razvajanja, tako kot vsi mi.

Tokrat je izbrala počitek ob bazenu, nosila pa je dvodelne črne bikinke. Zgornji del je brez naramnic, hlačke pa so z visokim izrezom, kar še poudari njene čvrste noge. Ker dobro ve, da se brez zaščite ni dobro izpostavljati soncu, je poskrbela še za svoj kožo, pa tudi za glavo, ki jo je zaščitila s kapo. Njeni oboževalci so bili nad prizorom navdušeni in so ji namenili same lepe besede - kar je več kot upravičeno, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)