Seksi Hannah Mancini na naslovnici Elle

16. 4. 2013

Čeprav Hannah Mancini pri nas s skupino Xequtifz nastopa že več let, je širša javnost zanjo izvedela šele po izboru za Evrovizijo. Lepa mamica ta mesec krasi tudi naslovnico nove številke revije Elle.

Tako se je pridružila znanim Slovenkam (Anji Tomažin, Lorelli Flego, Pii Zemljič, Nini Ivanič, Nuši Šenk, Tjaši Železnik ...), ki so že izkusile vlogo 'dekleta iz naslovnice'.

"Hannah je znana ljubiteljica mode in podpornica slovenskih oblikovalcev. Ko se jo izbrali za slovensko predstavnico na Evroviziji, smo se hitro odločili, da naredimo intervju in seveda tudi naslovnico. Je prava profesionalka, s fotografom Mitjem Božičem sta se odlično ujela, zato je fotografiranje potekalo gladko," je povedala Barbara Sekirnik, odgovorna urednica Elle.

Ni pričakovala, da se ji bo življenje obrnilo na glavo

Hannahino življenje se trenutno vrti okoli priprav na Evrovizijo. "Res je, da to zahteva celotnega človeka, toda zelo vesela in hvaležna sem, da sem dobila to priložnost, ki jo jemljem zelo resno," je v intervjuju med drugim povedala Mancinijeva.

Ko je izvedela, da bo 14. maja na Švedskem nastopala za Slovenijo, je pričakovala, da se ji bo življenje za nekaj časa spremenilo, ni pa pričakovala, da se ji bo obrnilo na glavo. A ker obožuje svoje delo in je naletela na pozitivne odzive, ki so jo presenetili, je vse skupaj veliko lažje.

"Vedela sem, da se ne bom mogla izogniti negativnim komentarjem, še zlasti od tistih, ki me pred tem sploh poznali niso. Popolnoma razumljivo je, da se sprašujejo, kdo je ta Američanka, ki ne govori dobro slovensko. Zakaj nas bo zastopala na Evroviziji? Poleg tega letos ni bilo Eme, kar vedno naleti na nekaj neodobravanja, pa še pesem je v angleščini."

Več v novi številki revije Elle.