Senidah (Muff): Ustvarja skupaj s fantom

Senidah (Muff): Ustvarja skupaj s fantom (foto: Goran Antley) Goran Antley
6. 11. 2012

Srce priljubljene skupine Muff, ki osvaja vrhove glasbenih lestvic, lepotica z žametnim glasom, ki sliši na zanimivo ime Senidah, je te dni polno zaposlena s številnimi nastopi in ustvarjanjem prvega albuma. Kljub natrpanemu urniku pa si vedno vzame čas za družino, prijatelje in svojega partnerja, s katerim imata srečo, da skupaj tudi delata.

Sedemindvajsetletna Senidah, katere korenine segajo do Črne gore, se je s petjem začela ukvarjati šele pri 25 letih in je popoln samouk, ki čuti glasbo in se povsem spontano predaja ritmu. Prav vsi verjamejo v uspeh skupine Muff, saj je pozitivna, drugačna in energična. "Smo novi na sceni, pogosto nas vabijo na nastope in to delo mi je zelo všeč. Zdaj je res super obdobje za nas in tako bi lahko živela še naprej, se pa zavedam, da ne bo vedno tako. Če bo čez leto dni tako, kot je zdaj, bom zelo srečna, ravno zato je treba kar naprej ponujati nekaj novega. Torej, če bo tako, kot je danes, bo super, če bo šlo pa navzgor, pa še bolj super," še v smehu pove pevka.

Zaljubljena do ušes
Senidah je srečna na glasbenem področju, srečo je našla tudi v ljubezni, saj je njen partner prav tako član skupine Muff, in sicer producent Anže Kacafura – Cazzafura, kot je najbolj poznan. "Od nekdaj se mi je zdel simpatičen, hkrati pa mi je šel na živce, ker je bil poseben, skrivnosten in nikoli se ni želel pogovarjati. (smeh) Midva se imava super od prvega dne in nama odlično teče. Si ne predstavljam, da on ne bi delal v glasbi, tako kot jaz, saj se odlično razumeva in dopolnjujeva – tako pri glasbi kot zasebno. Rekla bi, da sva sanjska ekipa," se smeji Senidah, ki je že od nekdaj zaljubljena tudi v njegovo delo, ki med drugim zajema produkcijo znanega polagalca rim.