Pol leta po porodu je sestra Tine Gaber zdaj videti takole, opazite kaj podobnosti med njima?

15. 1. 2024
Deli
Pol leta po porodu je sestra Tine Gaber zdaj videti takole, opazite kaj podobnosti med njima? (foto: Mediaspeed/Anže Krže)
Mediaspeed/Anže Krže

Sredi junija se je srčna izbranka premierja Roberta Goloba razveselila rojstva nečaka.

 Tina Gaber je ob rojstvu nečaka na družbenih omrežjih razkrila, da je njena sestra Urška postala mamica. S partnerjem Matejem Podlogarjem sta se junija razveselila rojstva malega Nika, ki je takoj postal središče njunega sveta in tudi njunih družin.

Priljubljena spletna vplivnica, nekdanja manekenka in srčna izbranka premierja Goloba ob tem ni mogla skrivati svojega veselja in ponosa. S sestro sta zelo povezani in že takoj je bilo jasno, da se bo potrudila biti kar najboljša teta in malega Nika razvajati z drobnimi pozornostmi ter vso ljubeznijo.

Zdaj je Nik že pravi mali korenjaček, kot je razvidno s prizorov, ki jih je Urška objavila na svojem Instagram profilu. Moramo priznati, da je tudi sama zelo postavna dama, ki so se ji nosečniški kilogramčki hitro stopili. Je prav tako temnolasa kot njena sestra Tina in zdi se nam, da je podobnost med njima očitna.

"Zadnji dnevi leta 2023, pozdravljeno leto 2024," je ob lepih družinskih prizorih zapisala Urška, Tina pa je med komentarji sporočila: "Js mam isto sliko z Nikcem in hvala, ker si me spet prehitela!" Očitno je, da se sestri odlično razumeta in da med njima vlada prava sestrska ljubezen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ursagaber

Sicer pa širša javnost ni vedela za nosečnost Tinine sestre, saj so to sklenili obdržati zase, tako da je bilo ob rojstvu Nika presenečenje toliko bolj prijetno. Tina je pozornosti javnosti že dolgo časa vajena, tako da dobro ve, kaj zadržati samo zase - to je treba spoštovati - in kaj razkriti.

Sama se izpostavi pri tistih temah, ki ji veliko pomenijo - slovi kot velika ljubiteljica živali, za katere je pripravljena narediti res veliko. To je dokazala tudi s pozivom ob nižanju temperatur, ko je na svojem Instagram profilu zapisala: "Svoj avto parkiraš v garažo. Svojo žival pa pustiš zunaj na mrazu, v dežju in snegu. Zamenjaj."

V intervjuju, ki ga je v začetku leta dal za Svet na Kanalu A, pa jo je njen srčni izbranec Robert Golob zelo pohvalil. Dejal je, da mu je v navdih, da ima osebo, ki je tako dovzetna za ranljive osebe, kot je Tina Gaber. "Mi je v navdih, da se tudi sam, ko bi to sicer morda spregledal, spomnim, da so tisti, ki so najbolj ranljivi, najbolj potrebni naše pozornosti in da tudi poskrbim zanje."

Preberite še:

Kljub vsemu bo prišlo do ločitve - ta znani par je po treh letih ugotovil, da med njima preprosto ne gre ...

Ta znana pevka ne skriva več, da sta bila lani z možem tik pred ločitvijo in tukaj so vse podrobnosti

Bonus video: V najnovejšem podkastu 1, 2, 3 …bis! se Tilen Artač s svojima sogovornikoma pogovarja o fascinantnem svetu zvoka. Boljšega gosta za to temo, kot je Franc Kuzma - svetovno priznani strokovnjak na področju gramofonov in zvočne reprodukcije – si ne bi mogel želeti. Zraven je povabil zagrizenega avdiofila Aleša Kacjana, ki je bil 40 let prvi flavtist Orkestra Slovenske filharmonije.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk