Sestrična Erike Smolak v šov po moža!

Vir: Lea
2. 10. 2013

Na Planet TV se je že začela nova resničnostna serija Ljubezen na deželi in med dekleti je tudi Irma iz Tržiča, ki pa je sestrična Erike Smolak, tekmovalke iz šova Ljubezen na seniku.

26-letna Irma Perka iz Tržiča je tista, o kateri smo sicer že pisali v novici Jure Štekar v javnosti ujet z eno izmed kandidatk!

Ko smo izvedeli, da gre za sestrično Erike Smolak, smo šli nemudoma v lov za novimi informacijami.

Erika nam je o Irmi zaupala nekaj podrobnosti o svoji sestrični Irmi: "Irma je sestrična po mamini strani, njena mami je moja teta, teta Tatjana, ki je hkrati tudi moja krstna in birmanska botra, tako da sva z Irmo velik del otroštva preživeli skupaj in sva kar povezani."

Irma se je, preden je odšla v šov, pri Eriki tudi pozanimala, kako snemanje poteka: "Preden je odšla k Juretu, me je vprašala za nasvet. Glavni nasvet, ki sem ji ga dala, je, da naj se ne obremenjuje, kaj bo in kako bo, ampak naj predvsem uživa v izkušnji in naj izkoristi priložnost, da spozna samo sebe, mogoče v drugačni luči. Prepričana sem, da je upoštevala moje nasvete.

Sicer pa je Irma izredno športna punca, ki mora biti v stiku z naravo, njena največja ljubezen pa so konji. Je izredno simpatična in topla oseba. Včasih išče odgovore zunaj sebe, vendar jih prej ali slej najde sama pri sebi. Dobro zna prisluhniti in rada pomaga. Prepričana sem, da bi ob pravi motivaciji zdržala kjerkoli in karkoli in naredila, kar bi bilo treba. Zagotovo je vajena delati in rada pomaga, tudi k nama z Damijanom je že prišla pomagat pri delu na kmetiji."

Erika in Irma sta skupaj preživeli že marsikaj, vse dogodivščine pa je Erika zaupala reviji Lea. Vprašali smo jo tudi o govoricah, da sta Irma in Jure par.