Severina: Aleksandra predstavlja prijateljem

Severina: Aleksandra predstavlja prijateljem (foto: ADA) ADA
Vir: Story
17. 12. 2012

Prejšnji teden je bila hrvaška pevka Severina v Sarajevu, kjer jo je ujel tudi naš sarajevski dopisnik. Pevka je prišla na vabilo kolega Kemala Montena, ki je imel na svojem spektakularnem koncertu poleg nje še kup drugih poznanih gostov. Obisk v Sarajevu je Severina izkoristila tudi za druženje s prijatelji, seveda pa je imela ob sebi ves čas sinka Aleksandra.

V črnem plašču in v gležnjarjih z visoko peto je bila Severina tudi na sprehodu po mestu izjemno elegantna. Opazili smo jo v družbi kar dveh voditeljev bosanske državne televizije - Maje Čengić in Damirja Šehanovića.

Maja je tudi mamica, saj je rodila nekaj mesecev pred Severino, tako da sta prijateljici lahko izmenjali nekaj materinskih izkušenj, čeprav je očitno, da je Severina že usvojila vse materinske prijeme. Poleg tega je v izvrstni kondiciji, kar vedno znova dokazuje v svojih minimalističnih oblekicah za na oder, tako da je Aleksandra lahko brez težav sama nosila po mestu.

Severina je sicer v zadnjem času izjemno aktivna. Posnela je vse pesmi za novi album, pred dnevi pa je bila že v Beogradu na podelitvi medijskih nagrad. Tudi tokrat ni skrivala svojih oblin, saj se očitno trudi dokazati, da je, čeprav je postala mati, še vedno v izvrstni kondiciji.

Glede na to, da to dokazuje v resnično izjemno mini opravah, se lahko vprašamo, ali bi rada bivšemu Milanu dokazala, da je naredil napako, ker se ni bolj trudil, da bi se njuna zveza obdržala. Ali pa jo nemara skrbi, kaj bo s kariero, saj je del njene atraktivnosti gotovo tudi seksapil? Morda misli, da bi zato, ker je mamica, lahko izgubila del oboževalcev?

Severina je že tri mesece po porodu na prvem javnem nastopu - predstavitvi nove skladbe Italiana - pokazala, da ji je uspelo izgubiti skoraj vse nosečniške kilograme. Čeprav je letos dopolnila 40 let, je želela biti prav tako seksapilna kot 26-letna pevka Ana Bebić, s katero je posnela ta duet.

Tako je na nastopu v Plesu z zvezdami, ki je bil v času, ko je potrdila, da se je razšla z Milanom, plesala v zlatem trikoju, ki ni ničesar prepuščal domišljiji. Severina je bila seksi, pokazala je, da je njena zadnjica spet čvrsta, trebuh pa raven, pa vendar se je mnogo gledalcev vprašalo - zakaj je to sploh potrebno? Ali ni Severina v četrt stoletja dolgi karieri že dokazala, da je sposobna, nadarjena, inteligentna ...

Največ javnih napadov pa je bilo deležno prav zadnje pojavljanje na podelitvi nagrad v Beogradu. Prišla je namreč v obleki Matije Vuice, ki razkriva prav vse, saj je nekaj kristalčkov okoli vratu, po ramenih, na prsih in po trebuhu prišitih na sicer povsem prosojno tkanino.

Za nameček pa se je na rdeči preprogi srečala še s kraljevsko družino - srbskim prestolonaslednikom Aleksandrom in njegovo ženo Katarino, ki sta pogledovala vstran in v tla, saj sta se gotovo znašla v zelo neugodnem položaju. Pravila dostojnosti so namreč za tiste z modro krvjo precej bolj stroga - spomnite se samo angleške princese Kate in škandala zaradi fotografij zgoraj brez ...

Čeprav je torej Severina čez dan pazljiva mama, je na večernih javnih dogodkih zelo rada v središču pozornosti. Morda pa ji je tokrat uspelo pritegniti tudi Milanovo pozornost. Menda je bil prav on Aleksandrova varuška, da je Severina lahko šla na podelitev teh nagrad. Srbski mediji namreč trdijo, da je očka tokrat prvič po štirih mesecih videl sinka Aleksandra.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story