Severina in Ivana Šundov Lepi tudi s pomočjo vrhunske kozmetike

Ivana Šundov Hojan in Severina (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
7. 11. 2011

V prostorih kluba Goodlife na Ljubljanskem gradu je potekala predstavitev vrhunske španske kozmetične hiše Skeyndor, na kateri je bila prisotna glasbena diva Severina, ki je zadovoljna uporabnica in zaščitni obraz za Skeyndor.

Skeyndor je sinonim za znanstveno nadzorovano kozmetiko, ki v osnovi vsebuje naravne sestavine, med katerimi so nekatere edinstvene, na primer matične celice, sintetiziran kačji strup in redke vrste alg. Temelji na ultimativni tehnologiji nanodelcev in formulah visoke učinkovitosti, ki so v 45-letni tradiciji podkrepljene s številnimi kliničnimi študijami.

Pod sloganom Vedno lepa, vedno mlada je Skeyndor v svetu poznana kot vrhunska blagovna znamka za antiage tretmaje. Veliko pozornosti je pritegnila še linija Skeyndor Eternal, ki zagotavlja dolgotrajni pomlajevalni učinek. Temelji na matičnih celicah plodu zelenega jabolka Uttwiler Spätlauber, za kar je Skeyndor leta 2008 prejel nagrado od European Cosmetics za najinovativnejšo aktivno sestavino.

Skeyndor zajema še profesionalne tretmaje, ki se izvajajo v kozmetičnih salonih in estetskih ordinacijah, pri čemer je treba izpostaviti revolucionarno metodo virtualne mezoterapije. To je estetska, nekirurška metoda, pri kateri visoka koncentracija aktivnih sestavin prodre v srednji del kože, dermis, in to brez uporabe igel, temveč s pomočjo štirih elektrosond. Tretma je neinvaziven, popolnoma varen in brez bolečin ter poškodb kože, učinek pa je viden takoj in bo zadovoljil visoka pričakovanja tudi najbolj zahtevnih strank. Uporablja se za odpravljanje gub, posvetlitev hiperpigmentacije, osvežitev tonusa kože na obrazu in telesu, za reduciranje celulita – za zmago v borbi proti staranju kože.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story