Severina je v teh hlačah vzbujala skomine, pokazala je nov trend (in svoj goli trebušček)

22. 3. 2023
Deli
Severina je v teh hlačah vzbujala skomine, pokazala je nov trend (in svoj goli trebušček) (foto: Instagram/Severina)
Instagram/Severina

Hrvaška pevka zna vedno znova presenetiti s svojimi stajlingi in velja za pravo modno kameleonko!

Severina v zadnjem času uspešno nastopa - tako pri nas kot v svoji domovini - in polni koncertne dvorane. Vedno poskrbi za to, da se o njenem odrskem stajlingu še dolgo govori, saj izbere trendovske kose, ki so nekaj posebnega. To je naredila tudi na nedavnem nastopu v Medvodah - pokazala je noro dobre hlače, ki jih je kombinirala s črnim topom, pod katerim je imela oblečeno še mrežasto majico z velikim luknjičastim vzorcem.

Barva hlač je tista, ki poskrbi, da se za damami v taki opravi ozre marsikatera glava (no, če smo iskreni, tudi pevkina popolna postava ima pri tem veliko za opraviti). Hlače v videzu skaja so letos modni trend, tako kot jakne, in če si garderobo osvežite s kakšnim podobnim kosom, zagotovo ne boste zgrešile. Severina je zraven obula bele sandale z visoko petko in tako poskrbela za še večji barvni kontrast, ki je na njej videti odlično!

Kar pa je začudilo njene sledilce, ki so seveda pokomentirali objavljene prizore, je bilo dejstvo, da so fotografije nastale na moškem stranišču. To je marsikoga pustilo odprtih ust, a pri Severini smo že vajeni, da se ne pusti omejevati in se ne ozira na mnenja ali komentarje drugih. V življenju je prestala že marsikaj in na svoj račun slišala številne kritike, a je vedno pogumno šla po svoji poti, to pa počne še dandanes. Bravo, Severina!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Preberite si še: Tako prisrčno hčerkico ima pevka Manca Špik, takega prizora že dolgo nismo videli!

  • Morda bi vas še zanimalo: Tajka, kozmetologinja, in Tika, poznavalka nege kože, sta nedavno s skupnimi močmi spisali priročnik Živjo, lepa koža za ljudi vseh starosti in tipov kože, ki se želijo počutiti in izgledati fantastično. Več boste izvedeli v spodnjem podkastu, vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem