Severina, kot je še nismo videli, samo poglejte si to njeno pričesko!

Severina, kot je še nismo videli, samo poglejte si to njeno pričesko! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
16. 12. 2020

Hrvaška zvezdnica se je prelevila v damo, ki bi po stajlingu sodeč bolj pristajala v 60. leta minulega stoletja.

Vajeni smo, da je Severina prava kameleonka, ko gre za modo in različne stajlinge, a tokrat nas je resnično pustila odprtih ust. Podobno so se odzvali njeni sledilci na Instagramu, ko so lepotico zagledali na tej fotografiji.

Njena pričeska močno spominja na pričeske dam iz 60. let minulega stoletja, videz pa je dopolnila z modnimi očali in atraktivnim nakitom. Njeni lasje so natupirani in počesani nazaj, da ji prosto padajo po hrbtu, v prvem planu pa je Severinin obraz. Ustnice so poudarjene z živo rdečo šminko, ki se barvno ujema z velikimi, visečimi uhani. Lepotica nosi beli plašč, ki dodatno poudari barvni kontrast.

Čeprav je na tej fotografiji nekoliko resnobna, je še vedno izjemno mladostna, saj je njena koža sveža, napeta in brez gubic. Videti je, da nima nobenih skrbi oziroma da jih zelo dobro skriva. Očitno je medijski zapisi, ki se pojavljajo v zadnjem času in se nanašajo na njen odnos s soprogom Igorjem, niti malo ne vznemirjajo. Doslej jih ne Igor in ne Severina nista komentirala, in zdi se, da bo tako tudi ostalo. Pevka jasno daje do znanja, da ne glede na vse živi svoje življenje in pri tem na vso moč uživa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)