Severina o Vesni Milek povedala vso resnico

Severina o Vesni Milek povedala vso resnico (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
12. 6. 2019

Hrvaška pevka Severina je po intervjuju z Vesno Milek za oddajo Od blizu povedala ganljivo resnico o slovenski voditeljici in novinarki.

Severina Kojić je nedavno gostovala v oddaji Od blizu, kjer jo je gostila voditeljica Vesna Milek. Po intervjuju, v katerem je Severina odkrila številne zanimive podrobnosti pa je imela pevka same lepe besede za slovensko voditeljico.

"Z njo bi šla tudi na dopust, ker je prečudovita, pametna in topla ... Ona je moja najljubša novinarka v Sloveniji, ona je moja ljubezen," je Severina vzhičeno zapisala na Instagramu.

Po takšni objavi se je hitro odzvala tudi ganjena Vesna, ki je ob tem Severininem zapisu ostala brez besed."Ostala sem brez besed. Hvala, ker si dovolila, da smo spoznali novo Severino, lucidnejšo in zrelejšo, v vsej svoji lepoti, ki odseva vse tisto, kar se z besedami ne da povedati," je ganjeno zapisala Vesna.

Severina je imela v zadnjem času precej naporno obdobje, saj je znova bila sodno bitko z bivšim partnerjem Milanom Popovićem, s katerim že 6 let neuspešno skušata urediti skrbništvo nad malim Aleksandrom. A ne glede na vse, je bila videti čudovito in mladostno kot, da ne bi nedavno praznovala 47. rojstnega dne.