Severina povedala grenko resnico o sinovih fotografijah

15. 7. 2019
Deli
Severina povedala grenko resnico o sinovih fotografijah (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Vse kaže, da ima hrvaška pevka Severina Kojić še vedno polno težav s svojim bivšim partnerjem Milanom Popovićem.

"Mi imamo dovolj soli v glavi ... Ali ste morda opazili, da nam nek čarovnik iz Oza z Instagrama briše fotografije z mojim čudovitim sinom? Na srečo nam nasmehov ne more zbrisati, s čim vse se ukvarjajo te biznis starlete, le kako, le kako," se je na svojem Instagram profilu pomenljivo spraševala Severina Kojić in imela pri tem verjetno v mislih svojega bivšega partnerja Milana Popovića.

Vse kaže, da Milan nikakor ne more sprejeti, da je Severina danes srečno poročena in da uživa v družinski sreči s svojim soprogom Igorjem Kojićem. Že vse od konca razmerja z njim bije sodno bitka za skrbništvo nad njunim sinom. Bitka traja že dobrih pet let in v zadnjem času se zdi, da Milan izbira vse bolj podla sredstva.

Pred časom so v javnost prišle nove Severinine gole fotografije, zdaj pa vse kaže, da ji je vdrl tudi v njen Instagram profil in ji kot kaže izbrisal nekaj njenih fotografij s sinom Aleksandrom. Vse se zdi, da se vojna med bivšima zakoncema še ne bo tako zelo kmalu ustavila, če sploh kdaj.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu