Severina se je takole razveselila objema Luke Dončića, očitno je bil žur res fantastičen

Severina se je takole razveselila objema Luke Dončića, očitno je bil žur res fantastičen (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
13. 8. 2021

Naši košarkarji so na olimpijadi osvojili četrto mesto, Luka Dončić pa je podpisal donosno pogodbo.

To so dogodki, ki so vsekakor vredni dobrega slavja. Tako se je naša košarkaška ekipa zbrala na dvorcu Zemono, za zabavo pa je poskrbela atraktivna hrvaška pevka Severina. Nekaj dni po očitno odličnem žuru je hrvaška zvezdnica strnila vtise in se oboževalcem oglasila prek družbenega omrežja.

"Bila je čudovita noč s prekrasnimi ljudmi. Čestitke celi slovenski reprezentanci," je med drugim vzhičeno zapisala Severina, medtem ko se je stisnila k Luki Dončiću.

Luka je po tem, ko se je vrnil iz Tokia, z Mavericksi podpisal petletno pogodbo, ki je vredna kar 175 milijonov evrov. Seveda je imel razlog za veselje, tako da je Severina na Zemonu pripravila koncert, na katerem so odmevali njeni največji hiti. Nepozabne zabave so se udeležili športniki, njihove žene in dekleta ter častni gostje.

Lepo, da se je Severina, ki ima v Sloveniji številne oboževalce, tako iskreno veselila uspeha slovenskih športnikov in se potrudila, da jim je njen nastop ostal v lepem spominu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo