Severina: Skrivna poroka in predporočna pogodba

Severina: Skrivna poroka in predporočna pogodba (foto: Goran Antley, Profimedia, Ada, Danijel Galič, Pixsell) Goran Antley, Profimedia, Ada, Danijel Galič, Pixsell
Vir: Story
8. 10. 2015

Večna zaročenka naj bi po poročanju hrvaških medijev končno dahnila usodni da. Severina Vučković je očitno v Igorju našla sorodno dušo. Poroka je bila prejšnji petek v istrskem mestu Bale, in sicer v župnijski cerkvi.

Hrvaški pevki Severini (43) je uspelo zavesti javnost in na skrivaj se je poročila z občutno mlajšim izvoljencem Igorjem Kojićem (28). Na svojem profilu na Facebooku je namreč zapisala, da bo poroka 22. novembra, zato ni nihče pričakoval, da bo v zakonski stan skočila že zdaj. No, res je, da je bila to samo cerkvena poroka in da bo 22. novembra še enkrat dahnila da, takrat civilno, in to v Beogradu. Takrat naj bi bilo povabljenih kar 500 svatov, poročno slavje pa naj bi bilo v enem izmed beograjskih hotelov. Na cerkvenem obredu sta bila priči Andrea Čermak in Boris Đikanović. Ženin je bil v elegantni obleki z metuljčkom, Severina pa v preprosti, a elegantni beli poročni obleki, ki jo je sešila hrvaška oblikovalka Vesna Sposa. Zanjo naj bi odštela okoli pet tisoč evrov. Po obredu je bila gostija v gostilni Lav, ki pa je bila seveda za javnost zaprta. Tu sta mladoporočenca tudi prespala, že naslednji dan pa je Severina imela nastop v Celju. Glede poročnega potovanja pa se šušlja, da naj bi par odpotoval v Ameriko na obisk k Igorjevi sestri Nataši. Tja naj bi odpotovali tudi Igorjevi starši, tako da bodo nekaj časa preživeli skupaj kot družina.

V mesto Bale, ki je od Rovinja oddaljeno približno 13 kilometrov, je pevka z bližnjimi prišla dan pred obredom. Tako cerkev kot restavracijo so zasedli varnostniki, tako da je bilo nemogoče kogarkoli fotografirati. Sama sta objavila sliko skupnega skoka v bazen.

Severina je vsem strogo prepovedala, da bi govorili o poroki. Tako tudi njen novopečeni tast novinarjem ni smel ničesar izdati. Spomnimo, da je Igor sin znanega pevca Dragana Kojića Kebe, ki sicer z novinarji dobro sodeluje. Vprašanje je celo, ali sta njegova starša sploh bila na cerkveni poroki ali ne. Nihče naj jih namreč ne bi videl priti. Ko pa so bili svatje v restavraciji, se nihče od osebja ni smel nikomur oglašati na telefon.

Napisala Sandra Bratuša
Fotografije Goran Antley, Profimedia, Ada, Danijel Galič, Pixsell

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story40/2015

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 40/2015

Story 40/2015, od 01. 10. 2015