Severina v prosojni obleki pokazala svoje čare, v tej opravi je poskrbela, da številni niso mogli odtrgati pogleda od nje

Severina v prosojni obleki pokazala svoje čare, v tej opravi je poskrbela, da številni niso mogli odtrgati pogleda od nje (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
9. 8. 2022

Pred kratkim se je mudila na nastopu v Sloveniji, kjer je obnorela staro in mlado.

Hrvaška zvezdnica Severina je minuli konec tedna nastopila v Veliki Polani, na festivalu Polanski dnevi, kjer je požela nemalo navdušenja in seveda pozornosti. Svojih oboževalcev, ki so se v velikem številu zbrali pod odrom, je navdušila z nastopom, pa tudi z opravo, ki je le malo prepuščala domišljiji.

Luka Dončić ujet s simpatično svetlolasko, nismo prepričani, da je to njegova Anamaria. Kaj pravite vi?

Na Instagramu je pokazala, kakšno obleko je izbrala za nastop. Je črna in narejena iz na pol prosojnega materiala, prilega pa se ji kot ulita. Pod obleko, ki ima še visok razporek, nosi samo spodnje hlačke in modrček. Zraven je obula elegantne čevlje z visoko petko in taka stopila na oder.

Nič čudnega ni, da Severina vedno pritegne pozornost - v precejšnji meri za to poskrbi kar sama, saj jasno daje do znanja, da nadvse ceni svoje oboževalce in jim je hvaležna za njihovo zvestobo. To ji vedno znova pokažejo na vsakem njenem koncertu, pa tudi s komentarji na družbenih omrežjih, ki so polni lepih besed in pohval na njen račun.

Lahko samo še dodamo, da si pohvale res zasluži: za svoje nastope se izjemno potrudi in na odru da vse od sebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)