Sexplosion: Punci porivali, Štef pa scal

Vir: Nova
9. 12. 2008
Poletja je resda že zdavnaj konec, kar pa ne pomeni, da so se naši paparaci podali v zimsko spanje. V nenavadni situaciji so namreč ujeli člane skupine Sexsplosion.

Očitno imajo od pestrega polernega dogajanja še precej shranjenega na svojih fotoaparatih. Eden izmed njih je tako na lep poleten dan na obrobju prestolnice ujel dve vroči ritki in jeznoritega blondinca.

Vse niti ne bi bilo tako zanimivo, če se v objektivu ne bi znašli člani skupine Sexplosion – prsata Sara, še bolj pnevmatična Mateja in edina moška glava zasedbe Steffanio.


PORIVANJE OBVLADAJO
»S precejšnjo razdaljo sem vozil za živo rumenim avtomobilom, saj sem imel občutek, da z voznikom oziroma avtomobilom nekaj ni v redu. Avto je malce vijugal in vozil vse počasneje, nato pa se je v trenutku sredi ceste ustavil,« zaupa anonimni vir, ki se je zaradi lastne varnosti ustavil kar nekaj metrov za njimi. »Gotovo je komu slabo, sem si rekel. Nato pa ugledam dve lepotički, ki sta izstopili iz avta, za njima pa še srednje visok blondinec. In ker berem vašo revijo, sem kaj hitro prepoznal skupino Sexplosion,« zaupa naš vir in doda, da je iz torbe nemudoma potegnil fotoaparat in šklocal seksi ritki, ki sta skupaj z menda precej jeznim pevcem porivali avto.


POSCAL SE JE V TANK
Še večje veselje je naš paparac doživel, ko so Sara, Mateja in Steffanio avto porinili ob rob vozišča, nato pa je blondinec odprl rezervoar in naredil nekaj, kar si nihče niti v sanjah ne bi zamislil. »Model se je dobesedno poscal v rezervoar za gorivo. Ne vem, morda je preveč gledal filme. Meni je postalo slabo.« Avto so menda nato s prijateljevo pomočjo spravili na bencinsko črpalko, kjer je 'bistri' Štef le natočil pravo gorivo.