Sezona bo še dolga, zaželite srečo Tini Maze!

Nastop v Söldnu se Tini ni najbolje posrečil, a sezona bo še dolga. (foto: GEPA Images/Milka) GEPA Images/Milka
30. 10. 2013

Nova sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju se za Tino Maze resda ni začela najbolje, a Črnjanka je odločena, da bo bolje že na naslednji tekmah, ki jo čakajo novembra.

Sezona se nadaljuje s slalomom v finskem Leviju (16. november), nakar smučarke odhajajo v Severno Ameriko. Tina je odločena, da ne najboljši uvod sezone pusti za sabo. Tedne, ki so pred njo, želi izkoristiti za čim boljšo pripravo na naslednje tekme. Prepričana je, da lahko – tudi ob podpori navijačev – spet najde odlično formo, ki jo je krasila celo prejšnjo sezono.

Tina Maze

Mazetova se je sicer kot članica Milkine ekipe Ski Stars že pred začetkom sezone pridružila kampanji »Nežne snežne igre« (v originalu Games of Tenderness). Njen prvi del je interaktivna spletna igrica »Skupne želje«, v kateri skupaj s preostalimi Milkinimi ambasadorkami svoje navijače nagovarja, da preko spletnega vmesnika dodajo svoj delček v mozaiku želja pred novo sezono. Najboljša sporočila navijačev – Tina ima široko podporo tako doma, kot tudi po celem svetu – bodo na koncu združena v skupen posnetek, ki bo kot kolaž predstavljal zabavno, mednarodno in hkrati edinstveno sporočilo Milkinim smučarkam, ki si želijo tudi v sezoni 2013/14 krojiti vrh svetovnega smučanja.

Nagrade vsak mesec, na koncu poslastica za tri srečneže

Milka bo sodelujoče v spletni igrici – kasneje ji sledijo še štiri druge – tudi izdatno nagradila. Vsak mesec bo tako nekdo prejel:

1. smučarsko opremo, ki jo sestavljajo Milkine originalne smuči ter eleganten smučarski kombinezon;

2. par originalnih smuči Milka;

3. elegantno Milkino puhovko;

4. Milkino smučarsko spodnje perilo;

5. Milkino majico z dolgimi rokavi in čepico ter

6. – 10. Milkin paket presenečenja.

Med vsemi sodelujočimi v »Nežnih snežnih igrah« bodo na koncu izžrebani tudi trije, ki bodo v času zaključku FIS svetovnega pokala v švicarskem Lenzerheideju (14. – 16. marec) deležni VIP tretmaja. Poleg nastanitve, prevoza, prehrane, VIP vstopnice ter paketa presenečenja bodo srečni nagrajenci v živo spoznali tudi Milkine smučarske zvezdnice.

Games of Tenderness

Več informacij najdete na spletni strani www.milkaskistars.com.